Maria Andria, pregătită să îmbrace rochia de mireasă! Are planuri mari cu noul iubit: „O să mă mărit”

 

Maria Andria este mai fericită ca niciodată! Blondina s-a îndrăgostit lulea de noul iubit și este mai pregătită ca niciodată să treacă la următorul nivel alături de el. Cântăreața cu origini grecești a dezvăluit când va îmbrăca rochia de mireasă.

Deși viața nu a fost prea blândă cu ea, după ce în urmă cu doar câteva luni a fost diagnosticată cu o tumoră care a necesitat o intervenție chirurgicală de urgență, Maria Andria zâmbește din nou. Iar fericirea ei se datorează noului bărbat de care este îndrăgostită până peste cap și pe care îl vede ca partener de viață pentru tot restul vieții.

În cadrul emisiunii “Cool Summer Nights” de la Antena Stars, Maria Andria a dezvăluit că trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale și se bucură de orice moment petrecut împreună alături de noul iubit.

Mai mult de atât, blondina a mărturisit că a vorbit deja de nuntă cu partenerul său, deși încă nu sunt mutați împreună, însă pasul de a locui în aceeași casă îl vor face abia după căsătorie.

”Nu, nu stăm împreună. Până o să ne căsătorim nu o să stăm așa. O să mă mărit cu siguranță, dar eu să vin în România. O să vin să continui ce fac. El e alături de mine cu tot ce vreau eu” a spus Maria Andria la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest