Maria Andria, prima vedetă infectată cu noua variantă Covid 19: „Vomitam cu sânge”

 

Cântăreața a fost diagnosticată cu virusul chinez în Cipru. Ce simptome a avut ș ice spune despre modul în care a fost tratată.

 

Maria Andria este prima vedetă din România care a fost depistată pozitivă cu Kraken, noua formă de Covid 19. Cântăreața a contractat virusul în Cipru și a povestit în exclusivitate la Antena Stars ce simptome a avut și cum a fost tratată la spital, acolo unde a fost dusă de prieteni.

 

„Eu eram bine și am leșinat deodată. M-a ajutat bărbatul meu, care m-a pus pe un pat și trebuia să ieșim afară și i-am spus că eu nu mă simțeam bine. Vomitam foarte multe ore. El voia să mă ducă la spital în noaptea aia și i-am spus că nu mă duc atunci. Vomitam cu sânge…Știam că spitalele nu sunt OK, nici alea private, pentru care plătești și nici de stat și am zis să îmi treacă”, a spus Maria Andria, la Antena Stars.

Artista a mai dezvăluit că a făcut febră, a avut arsuri și a vomitat, iar spitalul în care a ajuns era plin de pacienți care aveau simptome similare: „M-am speriat și am crezut că am mâncat ceva. Aveam arsuri, mă ardea stomacul. După noaptea aia, făcusem febră și iubitul meu s-a dus la muncă și au venit prietenii și m-au dus la spital. Acolo mi-au spus că sunt pozitivă la Covid. Era Covid nou, boala asta nouă. Am stat la spital cu prietenii noștri și am cerut apă și nici apă nu mi-au dat că mi-au spus că o să vomit mai mult. Am stat foarte multe ore, nu ne-a luat nimeni, că nu existau paturi. Sunt foarte mulți bolnavi acum, sunt spitalele pline”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest