Maria Andria și-a transformat pasiunea în afacere! A investit 100.000 de euro: „În câțiva ani o să devin bogată!”

 

Din angajată, Maria Andria a devenit șefă! În ce domeniu e convinsă frumoasa blondă că va da lovitura.

 

Încă de mică, Maria Andria a dezvoltat o pasiune pentru animăluțe, iar acum a făcut toate planurile pentru a-și transforma hobby-ul în afacere, scopul fiind să obțină profit. Vedeta a mărturisit în direct la Antena Stars că, în sfârșit, a reușit să își deschidă propria ei afacere. Artista a explicat că încă de mică are o sumă considerabilă de bani strânși, pe care inițial voia să-i folosească la nuntă, însă dacă nu a existat una, a decis să-i investească într-un business pe care-l vede extrem de profitabil.

 

Obținerea de profituri fără investiții nu este posibilă, așa că frumoasa blondă a cheltuit puțin sub 100.000 de euro pentru amenajarea a trei magazine, fiind convinsă că afacerea pe care o are în plan va fi una de succes. Iubitare înrăită de animale, până acum Maria Andria a lucrat într-un cabinet veterinar, astfel că de acum înainte vrea să fie propria ei șefă, tot în acest domeniu. Artista și-a deschis deja trei magazine, în care a investit pentru fiecare suma de 32. 000 de euro. Mai exact este vorba despre un petshop, însă totodată și un salon pentru animalele de talie mică, artista fiind convinsă că o să aibă clienți, explicând că nimeni nu-și ține animalul neîngrijit.

 

"Voiam de mică să mă ocup cu animăluțele, cu cățeii și pisicile. Știți că îmi plac foarte mult. Era planul meu să o fac, dar toate la momentul lor, iar momentul e acum. O sa îmi deschid 3 magazine mari. Chiar m am gândit și eu ca este o perioada grea, dar eu când eram mică, părinții mei îmi puneau mereu bani deoparte așa ca acum cred ca e momentul sa profit de ei. Vreau sa deschid ceva pentru animale. Mie îmi plac foarte mult și cred ca se fac bani. Mie îmi place sa am ceva al meu. M-a ajutat Dumnezeu sa fac. Am închiriat magazinele, am vopsit eu pereții, am ajutat și la parchet, ma implic mult. E foarte ușor, e ca un puzzle. Am investit 32.000 de euro pentru fiecare magazin pana acum. Gândește-te că unul e veterinar. Gândește-te că în câțiva ani o să devin bogată", a declarat Maria Andria la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest