Maria Cârneci, devastată de moartea soțului! Declarațiile dureroase ale artistei de muzică populară/ VIDEO

 

Deși au trecut deja doi ani de la moartea partenerului de viață, sufletul Mariei Cârneci tot este extrem de rănit din cauza pierderii celui care i-a fost alături decenii la rând. Interpreta de muzică populară a oferit un interviu exclusiv pentru Antena Stars, în care a mărturisit că nu va putea trece niciodată peste dorul pe care i-l poartă soțului.

Maria Cârneci a recunoscut că în ultimii doi ani a trecut prin foarte multe stări negative cauzate de absența sotului său. Interpreta de muzică populară a mărturisit că nu există zi în care să nu se gândească Giani, care s-a stins din viață în 2019, după ce a dus o luptă acerbă cu cancerul de colon.

Dorul de părinți, sau de copii, sau de jumătatea ta, dacă a fost cât de cât în ordine și a fost o relație bazată pe respect, pe încredere, pe iubire, e ac și când aș zice să uiți să bei apă sau să respiri. Nu ai cum, nu se poate! Viața mea nu o să mai fie cum a fost, pentru că după atâția ani de conviețuire cu un om de mare caracter și de mare omenie, nu ai cum să .... poate uit că mă mai iau cu treaba, o jumătate de oră, o oră, dar urma din suflet va rămâne veșnic. Oricât m-ar încuraja prietenii și familia, sunt lucruri care se pot uita, sunt lucruri care rămân pe veci în suflet. Fără el nu mai pot fi cum am fost!”, a spus, cu emoție în glas, Maria Cârneci, pentru Antena Stars.

Cele care reușesc să îi facă viața mai frumoasă, atunci când dorul de soț o apasă, sunt nepoatele sale. Potrivit spuselor Mariei Cârneci, cele mici reprezintă alinarea de care are nevoie în momentele grele.

„Și când sunt la o emisiune sau la un concert îmi vine dor de el, pentru că mă însoțea peste tot. Nu am cum să uit, e ceva care face parte din sufletul meu, din ființa mea și nu am cum. Am noroc că am două prințese, iar una dintre ele seamănă leit cu soțul meu și cu mama soțului meu. Le privesc minute în șir și îmi alin dorul de ei”, a mai mărturisit artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest