Maria Cârneci, marcată și acum de moartea soțului: “Dorul și durerea nu vor dispărea niciodată din sufletul meu”

 

Maria Cârneci a vorbit cu lacrimi în ochi despre schimbările din viața ei, după decesul soțului. Care a fost secretul care i-a ținut împreună 40 de ani, până când moartea i-a despărțit, ne-a spus chiar ea în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars.

Interpreta de muzică populară a vorbit cu ochii în lacrimi despre cât de mult a marcat-o pierderea omului care i-a fost alături aproape patru decenii. Soțul Mariei Cârneci a murit, după ce a fost supus unei intervenții chirurgicale complicate, în urma căreia i-a cedat organismul.

“A fost tare greu. Ca și când jumătate din ființa mea nu ar mai fi lângă cealaltă jumătate. Este aproape imposibil să treci peste. Eu nu am mai fost măritată niciodată. Ne-am căsătorit și am rămas împreună aproape patru decenii. Este greu când îți piezi jumătatea, iar acum trebuie să învăț să trăiesc”, ne-a dezvăluit Maria Cârneci.

Îndurerată, Maria Cârneci ne-a mărturisit că nu va putea trece niciodată peste suferința pricinuită de moartea soțului, însă de dragul celor două nepoțele pe care le are, încearcă să se pună pe picioare și să le fie alături.

„Dorul și durerea din sufletul meu nu vor mai dispărea niciodată, dar asta este. De dragul nepoțelelor mele trebuie să merg mai departe, din când în când, trebuie să fiu prezentă la prieteni și la rudele apropiate.”, ne-a mai spus interpreta de muzică populară.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest