Maria Constantin a dat-o rău în bară! S-a pozat într-un costum de baie mult prea mic și a lăsat la vedere un detaliu jenant/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Temperaturile au crescut în termometre, razele soarelui se simt din ce în ce mai plăcut pe piele, așa că vedetele de la noi au decis să se bucure de vară, unde altundeva dacă nu la plajă. Printre ele se numără și Maria Constantin care a renunțat la costumul popular, dar și la inhibiții și s-a pozat într-o ipostază interzisă! 

Maria Constantin se numără printre cele mai frumoase și sexy interprete de muzică populară! Dar chiar și așa, anumite ipostaze nu o flatează deloc! Exact ca în cazul de față! Artista a optat pentru un costum de baie negru mult prea mic pentru formele sale voluptuoase, astfel că a lăsat la vedere câteva detalii jenante.  

Chiar și așa, Maria Constantin reușește să atragă atenția tuturor, ori de cât ori are ocazia, iar imediat ce a postat fotografia, internauții au sărit cu multe comentarii pozitive și inimioare în semn de apreciere.

”Ai un corp perfect”, ”Aww❤️❤️”, ”Super frumoasă”, ”Ce cântăreață sexy ❤️❤️❤️”, ”Ce corp superb ai ❤️❤️❤️❤️”, sunt doar câteva dintre reacțiile celor care o apreciază și o urmăresc în mediul online.

Cu câți bărbați s-a iubit artista

Dacă ținem cont de modul în care ne arată, suntem siguri că nu puțini au fost cei care au curtat-o pe Maria Constantin, însă doar câțiva au avut acces la inima ei, iar în cadrul emisiunii „Showbiz Report”, interpreta de muzică populară a dezvăluit câți bărbați i-au trecut prin pat.

„Am avut cinci parteneri.M-am iubit cu doi bărbați celebri din România”, a spus Maria Constantin.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest