Maria Constantin: „Aș fi trecut peste faptul că am fost înșelată, dar nu am putut trece cu vederea că am fost mințită”

 

Vedeta a dezvăluit la Antena Stars că partenerul ei a călcat strâmb. Cum a aflat Maria Constantin despre aventurile acestuia.

 

Maria Constntin a recunoscut la Antena Stars că a fost înșelată. Cântăreața de muzică populară a declarat că ar fi fost dispusă să treacă peste infidelitatea partenerului, dar a fost deranjată că acesta a mințit-o. Artista a vorbit la Antena Stars despre cum a aflat în trecut că este înșelată. Așadar, chiar dacă nu a divulgat numele partenerelui infidel care a dezamăgit-o cu mai mult timp în urmă, Maria Constantin a explicat pe îndelete cum a stat, de fapt, situația la vremea respectivă.

 

Fosta soție a lui Marcel Toader a explicat că nu a fost atât de deranjată de faptul că a fost înșelată atunci, ci mai mult că a fost mințită. Astfel, dacă minciuna nu ar fi existat în situația de la vremea respectivă, ar fi putut să-i mai acorde o șansă partenerului infidel.„Am aflat de pe Facebook pentru că am primit niște conversații, niște imagini. În primă fază nu mi s-a recunoscut, ulterior cu chiu cu vai mi s-a recunoscut că așa era, adică nu era o minciună și asta e. M-a deranjat foarte tare și nu am putut să trec nu peste faptul că am fost înșelată, ci peste faptul că am fost mințită.”, a declarat Maria Constantin la Antena Stars.

 

Maria Constantin este acum într-o relație cu Robert Stoica. Bărbatul a apărut în viața ei atunci când se aștepta mai puțin și recent a povestit și cum s-a cunoscut cu cel care îi va deveni soț în viitorul apropiat. ”La un eveniment pur și simplu, nu știu dacă a fost dragoste la prima vedere, dar cred că atracție la prima vedere, voiam să aflu cât mai repede ce e cu el, să aflu de unde a venit, de unde a răsărit”, a spus Maria Constantin. Robert Stoica are afaceri imobiliare și o pensiune în Argeș, iar el și iubita lui sunt nedespărțiți.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest