Maria Constantin face bani și din piatră seacă! La ce metodă a apelat ca să supraviețuiască/ VIDEO

 

După anularea evenimentelor din cauza pandemiei de coronavirus, artiștii din România au avut cel mai tare de suferit. Dar printre ei se nu numără și Maria Constantin care a găsit o metodă pentru a suferi deloc pe plan financiar.

Oricât de „hoață” ar fi fost viața cu Maria Constantin, interpretei de muzică populară i-au prins bine lecțiile pe care le-a învățat. Având în vedere că în această perioadă și-a anulat evenimentele, totuși cântăreața, nu se plânge. Își va deschide o școală de muzică ce îi va purta numele.

Și nu va susține numai ore de canto popular cu elevii ei, ci și de istoria muzicii tradiționale. Dar asta va fi doar una dintre sursele de venit pentru ea, căci Maria Constantin va mai câștiga bani și din ale proiecte.

„Peștele se descurcă și se duce și se întoarce. Eu mă adaptez. Și mereu mi-am pus întrebarea că dacă mă lasă vocea sau dacă nu voi mai putea cânta la nunți.” spunea Maria Cosntantin pentru Showbiz Report.

Maria Constantin a pus și răul în față. Dacă veniturile din muzică ar dispărea total, artista ar trece la munca de jos. Ar fi în stare să stea la cratită de dimineața până seara. Doar ca să câștige un ban și să se descurce.

„Eu am și contracte de imagine. Sunt profesoară la George Enescu. Niciodată nu m-am bazat că sunt interpretă. Mereu am încercat să găsesc alternative. Cred că mă pun online și o să gătesc, o să fac delivery” a mai spus artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest