Maria Constantin, gest impresionant la înmormântarea lui Marcel Toader! Ce a făcut în momentele în care fostul ei soţ era condus pe ultimul drum VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Viaţa lui Marcel Toader a fost un controversată şi nici ultima zi pe acest pământ nu a fost altfel. Atunci când toată lumea se aştepta mai puțin, Maria Constantin a făcut un gest impresionant pentru familia regretatului om de afaceri.

În ciuda faptului că relația dintre Marcel Toader şi Maria Constantin a fost plină de controverse şi nu s-a încheiat deloc într-o manieră frumoasă, cea care i-a fost o bună perioadă de timp, parteneră de viaţa, l-a iertat, iar gestul pe care l-a făcut, confirmă acest lucru.

Potrivit surselor, care au vorbit în exclusivitate pentru www.spynews.ro, în momentul în care Marcel Toader a fost condus pe ultimul drum, Maria Constantin a decis să trimită o coroana la înmormântarea fostului soţ.

Vă reamintim că trupul neînsufleţit al lui Marcel Toader a fost îngropat, în localitatea Cumpăna, acolo unde va avea loc slujba de înmormântare. Marcel Toader a murit în urma unui infarct, la vârsta de 56 de ani, în timp ce se afla la masă, alături de mai mulţi prieteni. În ciuda faptului că a fost resuscitat de cadrele medicale timp de 45 de minute, nu s-a mai putut face nimic pentru a fi salvat.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest