Maria Constantin, la concertul de trap al lui Lil Pump! „E bine să mai ieși din peisaj”

 

Solista de muzică populară a fost surprinsă de reporterii Antena Stars la concertul de trap din București. Cum și-a justificat artista prezența în publicul de la Lil Pump.

 

Concertul lui Lil Pump, trapper-ul american, a avut parte și de vedete autohtone în audiență. Între ele s-a numărat nimeni alta decât Maria Constantin, cântăreață de muzică populară. Surpriza a fost mare și pentru reporterii Antena Stars când au întâlnit-o pe vedetă în public, între fanii artistului din Statele Unite ale Americii. Maria Constantin s-a remarcat în muzica populară, iar la evenimentele la care participă mai cântă și manele ori muzică ușoară. Așa că ne-am întrebat ce legătură are cu trapul.  

 

Artista a explicat în exclusivitate pentru Antena Stars: „Stilul ăsta e pentru fiul meu, nu pentru mine, ar zice lumea, dar uneori e bine să mai ieși din peisaj. De la manele, hore, sârbe sâmbăta și duminica, mai trebuie să mai schimbi puțin. Mai obosește urechea și mai trebuie să asculți și altceva. (...) Nu sunt și eu om, nu mă duc și eu la club, nu dansez ?! În viața de zi cu zi îmi place să ascult și altceva, cum nimeni n-ar crede că eu la bază sunt soprană. Eu normal cânt operă, nu muzică populară, dar muzica populară se cântă la nunți. Putem să le îmbinăm pe toate.”

 

Lil Pump este un artist trap foarte cunoscut peste Ocean, iar biletele s-au vândut rapid la concertul din România. Unul dintre organizatori a dezvăluit că artistul a avut cerințe speciale, care au putut fi îndeplinite, astfel încât să fie mulțumit de timpul petrecut în țara noastră.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest