Maria Constantin, la un pas să ia țeapa viața ei! Iubitul infidel a impresionat-o cu o avere care nu este a lui/ VIDEO

 

Maria Constantin se află la un pas de țeapa vieții ei. Interpreta de muzică populară a crezut că dă lovitura când s-a încurcat cu patronașul de Argeș, dar iubițelul, încă însurat, a impresionat-o cu avere care încă nu e a lui! Și nu doar atât! Apropiații bărbatului bârfesc pe la colțuri cum îl ține în corzi, soția, pe amantul artistei, dar și ce pierde dacă va divorța de parteneră.

Maria Constantin este implicată într-o relație de câteva luni cu un bărbat care încă nu a divorțat de mama copiilor săi. Și dacă interpreta de muzică populară a crezut că trage lozul câștigător, atât datorită faptului că a pus mâna pe un bărbat frumușel, cât și pentru că părea potent financiar, s-a cam înșelat. Pentru că s-a dovedit, din nou, că aparențele înșală!

Astfel că dacă iubitul Mariei Constantin s-ar decide să rupă căsnicia pe care o are în acest moment și să rămână alături de interpretă, bărbatul ar pierde tot. De la afacerea pe care o are acum, adică pensiunea pe care o deține, până la casele și mașinile cu care se plimba, dat fiind că nu are nimic pe numele lui, potrivit apropiaților bărbatului.

Tot de la aceștia am aflat și faptul că membrii familiei sunt destul de supărați pe actualul iubit al Mariei Constantin și îl condamnă pentru faptul că și-a neglijat și și-a părăsit familia pentru artistă. Și tocmai de aceea, soția lui a rămas la conducerea tuturor afacerilor, în timp ce el se ocupă să o facă fericită pe artistă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest