Maria Constantin nu a ținut cont de tradiții înainte de nuntă! „Nu ne stresăm, suntem liniștiți”

 

Mai este aproximativ o lună până la nunta Mariei Constantin cu Robert Stoica, iar majoritatea detaliilor au fost deja puse la punct.

 

Maria Constantin își va uni destinele cu alesul inimii ei, Robert Stoica, în fața a peste 250 de invitați, la una dintre cele mai luxoase locații din zona Capitalei, cea deținută de Gabi Bădălău. Majoritatea detaliilor au fost puse deja la punct, inclusiv rochia de mireasă.

 

Contrar tradițiilor, care susțin că mirele nu trebuie să vadă mireasa îmbrăcată în rochia alba înainte de nuntă, Maria Constantin a făcut probele și a ales rochia în prezența viitorului soț. Ea a vorbit în exclusivitate la Antena Stars despre marele eveniment.

 

”Mai am aproximativ o lună de zile. Nu ne stresăm, suntem liniștiți. Toate lucrurile sunt puse la punct. Doar mai trebuie să fac ultimele confirmări, mai întâi mă voi relaxa puțin în Italia, după care voi veni cu bateriile încărcate. Fix ceea ce noi ne-am propus, cam aia s-a întâmplat.

Este la locația lui Gabi Bădălău, o locație superbă, ne-am dorit foarte mult una în care să putem să ne desfășurăm activitatea în aer liber. O să fie foarte frumos.”, a declarat Maria Constantin, la Antena Stars.

Cântăreața a stabilit ca toată lumea să fie îmbrăcată în alb la nuntă, inclusiv mirele, și a mai spus că în fapt este vorba de o petrecere și nu de o nuntă în sensul clasic al termenului. ”Este o petrecere, nu o considerăm ca pe o nuntă, nu o luăm și o tratăm ca pe o nuntă. Tocmai de aceea au și acceptat propunerea din partea mea ca toată lumea să fie îmbrăcată în alb, la fel ca și mine, la fel ca și viitorul meu soț. Ne dorim un party, de fapt, nu neapărat o nuntă”, a declarat artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest