Maria Constantin, o iubită... săritoare! Cum încearcă să îl ajute pe iubitul însurat să facă bani

 

Maria Constantin s-a dovedit o iubită săritoare. Am aflat cum încearcă interpreta de muzică populară să îl ajute pe patronașul de Argeș să facă bani. Nici nu a mai contat faptul că bărbatul încă este însurat. Artista a făcut totul public, iar noi avem dovezile clare!

După despărțirea de Dacian Varga, la foarte scurt timp, Maria Constantin și-a găsit alinarea în brațele unui bărbat puțin... însurat. Și ca o iubită grijulie, după ce s-a ferit de ochii lumii și s-au mutat din locul în care stăteau, din cauza paparazzilor, acum, interpreta parcă a dat lucrurile pe față și se implică în afacerile bărbatului.

Da, da! Maria Constantin s-a transformat peste noapte în PR și promovează pensiunea pe care actualul iubit o deține. Dar să ne întoarcem puțin în timp, acolo unde a început totul.

La o lună de când anunța despărțirea de fotbalistul Dacian Varga, blondina își găsise liniștea, în brațele unui bărbat misterios. Însă paparazzii SPynews.ro i-au surprins sărutându-se cu patos chiar de ziua ei, iar misterul a și fost elucidat, pentru că am aflat că tânărul este un cunoscut om de afaceri din Argeș, care are soție și copil, la botezul căruia, Maria Constantin, cântase.

Și lucrurile nu au fost deloc ușoare pentru blonda noastră care a ieșit cam șifonată din întâlnirea de gradul zero cu soția înșelată. Însă, ulterior, pentru Maria Constantin, tot răul a fost spre bine, pentru că bărbatul a ales să plece cu ea.

În cele din urmă, cei doi s-au mutat în apartamentul Mariei, dar cum era de așteptat, totul a venit cu complicații. S-au mutat din cauza presei, au aparut discuții legate de afaceri, dar și despre copil, iar la un moment dat artista a fost nevoită să își susțină partenerul din propriile afaceri. Însă în cele din urmă, cei doi au rămas împreună, contrar tuturor discuțiilor și pietrelor care au fost aruncate.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest