Maria Constantin, primele declarații după ce s-a afișat cu noul iubit: “Vreau o familie și mulți copii”

 

După ce s-a afișat public cu noul iubit, la nunta lui Valentin Sanfira cu Codruța Filip, toată lumea a vrut să știe dacă Maria Constantin ar mai îmbrăca o dată rochia de mireasă, în ciuda tuturor decepțiilor amoroase suferite!

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Maria Constantin ne-a mărturisit că și-a schimbat totalmente atitudinea față de viața ei personală și preferă să își trăiască povestea de dragoste, în liniște, departe de ochii curioșilor.

Chiar și așa, interpreta de muzică populară a oferit câteva detalii despre relația pe care o are cu Robert, supranumit și “craiul de Argeș”. Maria Constantin a mărturisit că nu a renunțat la visul ei de a-și întemeia o familie numeroasă cu mulți copii, chiar dacă nu a fost deloc norocoasă în dragoste, până acum.  

“E mai frumos să aflați așa câte puțin, ca într-o relație. Sunt un om care vrea o familie și care își dorește mulți copii. Însă nu s-a îmbinat foarte bine cariera și familia, dar vom vedea ce o fi de acum încolo. Ca femeie, ca educatie, contează foarte mult ceea ce ești dispusă să accepți sau ce compromisuri acepți.”, ne-a spus Maria Constantin.

Mai mult de atât, artista ne-a dezvăluit că nu ar spune nu unei noi căsătorii, însă nu știe ce îi rezervă viitorul deocamdată: “Niciodată să nu spui niciodată. Nu m-a cerut nimeni deocamdată, vedem. Momentan nu m-a cerut nimeni în trecut, dar tot s-a întâmplat.”

Deși a fost surprinsă la brațul noului iubit, Maria Constantin nu a dorit să ofere prea multe detalii despre noua cucerire: “ Lucrurile astea nu vreau să le discut, ci vreau să rămână doar pentru mine, de câțiva ani pentru că am înțeles că viața personală trebuie să fie păstrată. O să se afle puțin câte puțin totul. Nu vreau să o țin la distanță. Dar viața personală se desfășoară acasă, în intimitate. Cea profesională vreau să se vadă.”, a mărturisit interpreta de muzică populară.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest