Maria Constantin, probleme cu oamenii legii! De ce a fost cântăreaţa de muzică populară luată în vizor de poliţişti VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Maria Constantin ştie ce vrea de la viaţă, are un program încărcat datorită concertelor, filmărilor şi cursurilor de la facultate. Uneori din această cauză o mai dă în bară. Din cauza unui gest banal, blonda a fost luată la rost de oamenii legii.

Zilele trecute Paparazzii SpyNews.ro au surprins-o de Maria Constantin în timp ce se grăbea să ajungă la Universitatea de Muzică, acolo unde este studentă. Aflată la volan, cântăreaţa și-a lăsat mașina pe trotuar, fără sa își mai caute un loc de parcare,

Nici bine nu a parcat că un poliţist îmbrăcat în haine civile a luat-o la rost. Omul legii i-a comunicat Mariei Constantin că nu are voie să îşi lase maşina acolo şi i-a cerut să părăsească zona de urgenţă. Vedeta a încercat să îl înduplece pe acesta, dar cum nu a reuşit, a fost nevoită să plece.

Pentru că încercarea de a-şi găsit un loc de parcare mai bun a eşuat, Maria Constantin şi-a parcat autoturismul chiar în dreptul unei treceri de pietoni. De data aceasta a fost norocoasă, pentru că nu a fost niciun poliţist în zonă care să o mute şi de acolo. Totuşi, vigilenţii paparazzi Spynews.ro au surprins totul, aşa că Maria Constantin nu a reuşit să scape.

După ce şi-a parcat maşina, cântăreaţa de muzică populară a coborât şi intrat în Universitatea de Muzică, acolo unde este studentă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest