Maria Constantin, probleme majore cu tenul, din cauza măștii de protecție! I s-a umplut fața de coșuri!

 

Maria Constantin are probleme majore cu tenul, din cauza măștii de protecție! Interpreta de muzică populară a făcut o reacție alergică și i s-a declanșat o formă de acnee severă, din cauza căreia a ajuns pe mâinile medicilor.

Pentru că este un cetățean model, Maria Constantin a respectat cu sfințenie măsurile de siguranță impuse de autorități în contextul pandemiei de coronvirus. Astfel că, interpreta de muzică populară a purtat masca de protecție, ori de câte ori s-a afișat în public și a fost nevoită să își părăsească locuința.

Din păcate, din cauza sensibilității tenului ei, chipul Mariei Constantin s-a umplut de coșuri. Iar cum pentru un artist este extrem de important aspectul fizic, interpreta s-a dus de urgență la medic pentru a-și „repara” fața.

După analize amănunțite, specialiștii i-au recomandat artistei un tratament special și eficient, care constă în curățarea tenului cu un aparat cu capăt de diamant, după care va fi supusă unei actiuni de peeling, ca mai apoi fața să îi fie hidratată prin aplicarea unei măști hidratante pentru regenerare.

„Am încercat să fac diverse combinații cu fructe, chiar și cu castraveți pentru că îmi aduc aminte de la bunica mea când curăța castraveții și îmi punea un capăt de castravete pe frunte și mă simțeam foarte relaxată. De riduri nu mi-at făcut atât de mari probleme pentru că sunt normale, nu-mi este rușine să-mi arăt vârsta.”, a declarat Maria Constantin.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest