Maria Constantin pune la cale o nuntă atipică: „Vreau să mă trezesc pe la 12”

 

Copilul vedetei este cel mai nerăbdător să-și vadă mama în rochie de mireasa. Artista, dezvăluiri în exclusivitate la Antena Stars.

 

Una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară, Maria Constantin se va căsători la anul. În exclusivitate la Antena Stars, vedeta a vorbit despre nunta sa, care va sări din tiparele obișnuite. Ea a precizat că băiețelul ei este cel mai nerăbdător să o vadă în rochie de mireasă.

 

"El abia așteaptă. Nu o să lipsească de la nunta mea, evident. Este mândru de mine că sunt fericită și sunt liniștită. Asta contează foarte mult pentru el. Mi-ar plăcea să-mi calce pe urme. Însă, nu insist foarte tare pe acest subiect fiindcă este puțin bulversat din cauza tendințelor cu jocurile pe calculator. O să îl las să facă ceea ce îi va plăcea", a mai precizat Maria Constantin, pentru Antena Stars.

 

Cântăreața nu vrea să țină cont prea tare de tradiții la nunta ei, ci principalul obiectiv este să fie în formă maximă, pentru a se putea distra din plin. Acesta este și motivul pentru care plănuiește ca în ziua nunții să se trezească în jur de 12 după-amiaza și nu dis-de-dimineață, așa cum se obișnuiește.

"Îmi trăiesc viața după ceea ce gândesc eu că este corect și bine, după cei 7 ani de acasă. Nu sunt genul care are superstiții. Toată lumea s-a alarmat când am spus că nu voi face obiceiuri la nuntă. Asta înseamnă foarte mulți oameni pe care trebuie să îi plimb la biserică, la cununie, la restauarant. Eu vreau să mă trezesc mai spre după-amiază, pentru că sunt cu somnul. Nu vreau să mă trezesc cu noaptea în cap ca pe la 12 să fiu deja obosită ca mireasă. Vreau să mă trezesc și eu pe la 12-13 și după care să îmi fac make-up, par, toate cele. Vreau să fiu liniștită și seară să mergem la restaurant. Petrecerea trebuie să țină până la 9-10 dimineața a două zi. De aceea trebuie să fiu odihnită", a declarat Maria Constantin în exclusivitate pentru Antena Stars.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest