Maria Constantin se pregătește să devină mamă din nou! „Să ne strângem cu toții, să fie haos!”

 

Bomba bombelor! Maria Constantin a dat marea veste, în direct, în cadrul emisiunii „Showbiz Report” de la Antena Stars. Frumoasa interpretă de muzică populară se pregătește să devină mamă din nou!

Invitată în platoul emisiunii “Showbiz Report”,  Maria Constantin a dezvăluit că își doreste să fie mamă, din nou. Interpreta de muzică populară a mărturisit că își dorește să aibă foarte mulți copii, dar mai ales băieți, încă din copilărie, când se visa mireasă cu o familie mare.

„Da, de ce nu? Îmi plac foate mult copiii și când eram la vârsta adolescenței ziceam că voiam să mă căsătoresc și să am mulți băieți și când vin Sărbătorile, masa de Crăciun, să ne strângem cu toții și să îi văd cum aleargă, să fie haos”, a spus Maria Constantin la „Showbiz report”.

Recent, Maria Constantin dezvăluia că programul suprasolicitat o adusese într-un prag critic psihic, fiind încercată de foarte multe gânduri negre. Iar odată ce a venit și pierderea tatălui său, interpreta de muzică populară a clacat.

„Se întâmplase și acel eveniment nefericit cu tatăl meu și încercam să fiu eu cea mai puternică dintre toți. Ulterior a urmat un nou eșec din viața mea și simțeam că parcă... nu știu... ce am făcut în viața asta atât de mult rău ca sa trag aceste lucruri și chiar sunt un om destul de bun și am încercat tot timpul să ajut și mi se părea nedrept”, a spus artista la „Showbiz report”.

Din fericire, cu ajutorul familiei sale, Maria Constantin și-a revenit și a putut trece peste durerea pe care a simțit-o din cauza pierderii părintelui său.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest