Maria Constantin se pregătește să devină mamă pentru a doua oară: “S-au așezat lucrurile când nu mă așteptam”/ VIDEO

 

Viața Mariei Constantin s-a așezat atunci când se aștepta cel mai puțin! Intepreta de muzică populară trece printr-o perioadă foarte bună a vieții sale și este mai fericită ca niciodată alături de Robert Stoica, bărbatul lângă care vrea să îsi întemeieze o familie și să devină mamă pentru a doua oară.

Maria Constantin este extrem de împlinită și se bucură din plin de fiecare moment petrecut alături de partenerul ei de viața. Chiar și așa, interpreta de muzică populară a decis să fie mai rezervată în privința detaliilor vieții sale personale, dat fiind istoricul ei amoros controversat.

Mai mult decât atât, artista a mărturisit pentru Antena Stars că la nuntă vor fi invitate doar cele mai importante persoane din viața ei.

”Mi-am găsit omul în care să mă sprijin, să mă iubească așa cum sunt eu și să mă înțeleagă. Asta e cel ami important. Da, îți dai seama că o să urmeze și acest pas (nr. nunta), dar nu ne-am gândit acum la chestia asta. Cu siguranță, dacă voi face o nuntă,  când o voi face, dar oricum am înțeles că nu actul acela te ține și nu te va face mai fericit, va fi un evenimt mic și foarte discret. Doamne ajută!”, a declarat, la Antena Stars, iubita lui Robert Stoica.

Cât despre rolul de mămică pentru a doua oară, Maria Constantin a dezvăluit că se vede, din nou, în ipostaza asta și că este pregătită să il facă pe Robert Stoica tată, însă deocamdată se bucură din plin de etapa frumoasă prin care trece.

”Important este că am copilul mare și sănătos, e foarte fericit că are mama doar un băiat. Nu am discutat cu el despre asta (nr. dacă-și dorește un frățior sau o surioară), nu știu dacă și-ar dori, nici noi nu ne-am gândit momentan la asta. Vedem, ce o vrea Dumnezeu. Important este că sunt foarte bine, s-au așezat lucrurile și în viața mea când nu mă așteptam”, a mai spus îndrăgita cântăreață de muzică populară.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest