Maria Constantin și iubitul se pregătesc de nuntă! Detalii despre eveniment: “Sunt un om care își dorește o familie!”

 

Bat clopotele de nuntă în showbiz-ul autohton! Maria Constantin și iubitul ei se pregătesc de nuntă, iar în exclusivitate pentru Antena Stars, interpreta de muzică populară a oferit detalii despre marele eveniment, dar și despre relația pe care o are cu viitorul soț.

Maria Constantin trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale! Intepreta de muzică populară pare că și-a găsit alesul, iar după atâtea decepții în dragoste, este pregătită să se pună la casa ei și să întemeieze o familie cu cel cu care deja stă în aceeași casă.

Maria Constantin a mărturisit pentru Antena Stars că este foarte fericită cu tot ce se întâmplă în viața ei, dar chiar și așa, preferă să îți țină povestea de amor departe de lumina reflectoarelor, mai ales la antecedentele sale în ceea ce privește viața personală.   

Totodată, artista a dezvăluit că își dorește foarte mult să își întemeieze o familie alături de bărbatul care i-a furat inima, mărturisind ca este pregătită să devină și mamă.

„Sunt fericită și bine și împlinită. Viața mea personală, probabil o să aflați că na, totul se află. Mai frumos este așa să aflați puțin câte puțin, nu așa totul dintr-o dată, ca și într-o relație. Pui cărămidă cu cărămidă. Cred că așa a fost în fiecare relație a mea pentru că sunt un om care își dorește foarte mult o familie, și-a dorit foarte mulți copii și încă își dorește, am spus chestia asta nenumărate ori, adică acesta a fost visul meu”, a declarat Maria Constantin pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest