Maria Constantin și Robert Stoica, nuntă fără tradiții! Cât au câștigat din eveniment: „Anul acesta mulți miri au venit cu banii de acasă”

 

Artista a vorbit despre petrecerea de nuntă în exclusivitate la Antena Stars. Câți bani au obținut cei doi miri de la marele eveniment.

 

Maria Constantin și Robert Stoica au avut parte de o petrecere de nuntă de poveste, la locația de lux patronată de familia Bădălău. La eveniment au fost prezenți numeroși artiști și personalități din showbiz-ul românesc. În exclusivitate la Antena Stars, cântăreața a vorbit despre câți bani a făcut din nunta cu Robert Stoica. Chiar dacă nu a dat o cifră exacta, ea a lăsat să se înțeleagă că a ieșit pe plus.

 

”Noi am ieșit foarte bine, mulțumim lui Dumnezeu, suntem bine, important era să nu venim cu bani de acasă. Am înțeles că anul acesta mulți miri au venit cu banii de acasă”, a declarat Maria Constantin, la Star Magazin.

 

Maria Constantin a explicat și de ce a renunțat la tradițiile românești de nuntă, ce aveau în vedere furatul miresei sau dansul mirilor: ”Nu s-a furat mireasa! Nu am făcut niciun obicei din ăsta. A fost o petrecere, noi am gândit-o ca și o petrecere. Noi nu am vrut dansul mirilor, pentru că nu am vrut să ieșim în evidență”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest