Maria Constantin vrea să se mărite! Ce a spus despre o a treia căsătorie: „Până la adânci bătrâneți”

 

Există o vorbă în popor: „Poate a treia oară este cu noroc”. Zicală care merge mănușă și în cazul Mariei Constantin, care are planuri de măritiș, după două mariaje eșuate. Vedeta a oferit detalii despre cea de-a treia căsătorie!

Este frumoasă, talentată, însă o mare ghinionistă în amor! Și pe asta nu o spunem noi, ci vorbesc de la sine toate relațiile eșuate pe care le-a avut Maria Constantin, de-a lungul timpului. Și chiar dacă nu puține au fost episoadele în care a fost dezamăgită de partenerii de viață, celebra interpretă de muzică populară nu are de gând să rămână în rândul burlăcițelor pe vecie!

Maria Constantin a recunoscut că iubește din nou și că este mai fericită ca niciodată! Și mai mult decât atât, se gândește și la o a treia căsătorie! Deși s-a axat în ultima perioadă mai mult pe viața profesională, interpreta de muzică populară a mărturisit că cel mai mare vis al ei, încă din copilărie, a fost să aibă o familie mare și unită.

Iar dacă există un lucru pe care l-a învățat de-a lungul experiențelor amoroase negative este să nu mai accepte din partea partenerilor de viață chiar orice.

”Eu tot timpul mi-am dorit o familie, probabil și din cauza încercărilor mele eșuate, dar am trecut prin niște experiențe și am învățat să nu mai accept foarte multe lucruri. Nu aș spune ”NU” la o a treia căsnicie, sunt tânără, sunt într-o relație, de ce nu aș împărți viața cu cineva, poate până la adânci bătrâneți. Doamne ajută, să fie cu noroc”, a spus Maria Constantin în cadrul unei emisiuni TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest