Maria Dragomiroiu, victima violenţei domestice! A fost bătută cu bestialitate de soţ/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Maria Dragomiroiu a trecut prin clipe teribile! După ce Daniela Crudu a trecut printr-o dramă care a zguduit întreg showbiz-ul românesc, acum, au început să iasă la iveală şi alte istorii dureroase ale căror personaje principale au fost artiste din România. Printre victimele violenţei domestice s-a aflat şi Maria Dragomiroiu, iar interpreta de muzică populară a vorbit deschis despre experienţa nefastă prin care a trecut.

Maria Dragomiroiu este un nume răsunător în industria muzicii româneşti, dar cu toate acestea, nu mulţi sunt cei care cunosc episoadele de violenţă în care a jucat rolul principal. Interpreta a fost bătută cu bestialitate, de primul soţ, fiind şi tatăl celor doi copii ai ei.

Abia după ce a trecut o bună bucată de timp, Maria Dragomiroiu şi-a găsit liniştea şi a găsit curajul necesar de a povesti despre experienţa terifiantă prin care a trecut. Chiar dacă acum este mai fericită ca niciodată alături de cel de-al doilea soţ, cu care are un mariaj excepţional de 30 de ani, lucrurile nu au stat dintotdeauna aşa în viaţa sa amoroasă.

Artista a povestit cum fostul ei soţ, încurajat de mama lui, a bătut-o în văzul tuturor, în plină stradă, fără să ţină cont de nimeni şi nimic. ''Ion m-a apucat de-o mână, m-a aruncat în liftul care era ținut deschis de soacra-mea, a urcat și ea și au apăsat la parter. După ce a plecat liftul, Ion mi-a dat un pumn în cap de s-a oprit liftul între etaje, din cauza șocului. Soacra mea i-a spus să mă ducă acasă și să mă bată, nu acolo, la ea. Simțeam că-mi iese inimă din piept de frică, iar când am ajuns jos, pe alee, am încercat să scot mână de pe mâneca hainei, că să scap. Atunci Ion m-a prins de păr și m-a dus așa până în mijlocul intersecției de la Dristor. Era ora 21. Lumea a văzut cum un bărbat trăgea de păr o femeie care plângea și a sărit să mă scape, trăgând de el într-o parte și de mine în alta! Nu a dat drumul la păr până nu a smuls smocul pe care îl avea în mână! Am rămas așa, fără o șuvița de păr în mijlocul capului! Nu-mi creștea, pentru că făcusem șoc!", a spus Maria Dragomiroiu, potrivit Wowbiz.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest