Maria Filimon, salvată de Adda: „Paralizam în fiecare zi câte puțin”

 

Cântăreața de muzică populară a trăit un veritabil coșmar după ce a fost mușcată de o căpușe. Salvarea ei a fost Adda, care a trecut prin aceiași problemă, după ce în prealabil primise un diagnostic uluitor.

 

În exclusivitate la Antena Stars, Maria Filimon a povestit cum, din cauza unei mușcături de căpușe a fost la un pas de moarte. Îndrăgita interpretă a ajuns într-o situație critică, văzând neputincioasă cum, treptat, îi paralizează întregul corp. În ciuda tratamentelor pe care le-a luat nu a observat nicio ameliorare.

 

„M-a mușcat o căpușă, am obervat eritemul, am știut că am istoric de căpușă, dar n-am știut ce poate determina această poveste. Am făcut o cură de antibiotic foarte scurtă, dar deja era prea târziu, că mă aflam în faza a doua a infecției și cumva pe fond imun s-a declanșat toată nebunia asta când urma să merg la un eveniment. A fost o meningoencefalită, adică paralizezi în fiecare zi câte puțin. Am început cu partea stângă, apoi a urmat și cealaltă parte a corpului încet, încet, nu știi cine ești, ai oscilații foarte mari, e o problemă encefalică, e o problemă gravă”, a declarat cântăreața în exclusivitate la Antena Stars.

 

După ce i s-a pus un diagnostic eronat, artista a dezvăluit că dacă nu primea sfaturi din partea Addei, o altă vedetă care s-a luptat cu boala Lyme, nu știe dacă ar fi scăpat: „După ce s-a constatat diagnosticul de neurobolerioză de către doamna doctor infecționist de la spitalul clinic de urgență din Cluj, cumva au încercat să-mi facă mutarea pe infecțioase, dar nu se putea pentru că a fost problemă cu Covid-ul și am ajuns la Balș, iar la Balș am primit diagnosticul de virus TBE, despre care știm cu toții că nu există tratament, însă strigătul meu a fost mut, atunci am intrat în panică, am contactat-o pe cântăreața Adda și cu ajutorul ei l-am simțit pe Dumnezeu”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest