Maria Ghiorghiu, faţă în faţă cu necuratul! "Scotea flăcări pe gură şi pe nări"

 

O clarvăzătoare româncă a avut viziuni cu necuratul şi a relatat toată întâmplarea cu lux de amănunte pe blogul personal.

Maria Ghiorghiu a trăit experienţe unice pe care le-a trecut pe blogul său pentru cei ce o urmăresc. Clarvăzătoarea a povestit întâlnirea sa cu Diavolul care a intervenit într-un moment în care s-a aşteptat mai puţin.

"În această noapte în timp ce mă rugam, singură fiind în camera mea,cum stăteam în genunchi în faţa SFINTELOR  ICOANE, văd liber dragii mei, nu cu ochii închişi, văd deasupra mesei cu Sfinte Cărti de Rugaciune ceva ce m-a cutremurat la prima vedere.
Un Cer ca de noapte si un nor negru plutea la 1 metru in faţa mea. Asa precum aprindem si stingem becul, tot aşa în norul negru, îl văd pe cumplitul şi hidosul Diavol.              
Vedeam fratilor pe cumplitul Diavol, care se bucura şi  îşi schimonosea chipul şi - aşa hidos, si arăta cam ca în aceasta poza de mai sus, în negru, albastru şi roşu . Flacări scotea pe gură si pe nări.Văzându-l tocmai in timpul Rugaciunii mele, l-am privit în ochi şi i-am spus în şoaptă : te voi birui drace, te voi birui cu Sfanta Cruce a Lui Hristos si cu multă Rugăciune.
În clipa cand am rostit aceste cuvinte fără absolut nicio teamă, dracul s-a făcut nevăzut"
, a scris clarvăzătoarea pe blogul său.

Maria Ghiorghiu este clarvăzătoare şi a prevestit dezastre ca incendiul din Colectiv şi atentatele din Paris.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest