Maria Ilioiu, într-o nouă relaţie la scurt timp după despărţire! În braţele cui s-a refugiat ispita de la „Insula Iubirii” VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Maria Ilioiu este una dintre cele mai controversate ispite din emisiunea „Insula Iubirii”. Focoasa roşcată face ce face şi pune inimile bărbaţilor pe jar, lucru care a fost surprins şi de paparazii Spynews.ro.

Duminică seară, Maria Ilioiu şi-a făcut apariţia, alături de un bărbat misterios, la un restaurant de fiţe. După ce s-au delectat cu cele mai fine preparate şi băuturi, ispitei de la „Insula Iubirii” i s-a făcut poftă de narghilea, iar bărbatul misterios imediat i-a făcut pe plac. La un moment dat, cel care o acompania pe roşcată a încercat să o mângâie pe aceasta, însă fără să stea pe gânduri, Maria Ilioiu l-a respins.

Preţ de câteva minute au pufăit din narghilea, după care roşcata i-a explicat celui care o însoţea, ca va lipsi ceva timp, dar se va întoarce. După 45 de minute, ispita a revenit alături de bărbat, extrem de schimbată.

În ciuda faptului că în urma cu câteva minute îi respinsese gesturile tandre, Maria a început ea să îşi afişeze dragostea şi să îl mângâie pe acesta, ignorând faptul că cei din jur se uitau la ea. După câteva minute, şi-a mai făcut apariţia un prieten de-al bărbatului misterios, iar după câteva replici, s-au ridicat de la masă şi au plecat împreună.

Ca o veritabilă îndrăgostită, Maria Ilioiu l-a ţinut strâns de mână pe bărbat şi s-au îndreptat, cel mai probabil, într-un club ca să se distreze până dimineaţa. A răsărit soarele şi pe strada roşcatei, dacă ţinem cont de detaliile pe care le oferea despre relaţia cu fostul, în urmă cu câteva săptămâni, la Antena Stars: "A fost o glumă, am un prieten foarte bun cu care am ieşit şi am făcut o poză la glumă, am comparat tatuajele. Am făcut o glumă pentru fostul, se pare că a ţinut gluma. Am vrut să-l fac gelos şi să-i văd reacţia. A fost gelos, cum am vrut eu. Mi-a dat mesaje, a sunat telefonul, a venit la mine şi ne-am împăcat. Ne tot certăm şi ne tot împăcăm. Este o iubire toxică. Noi la fiecare ceartă ne despărţim, apoi ni se face dor şi ne împăcăm. Este o iubire toxică, dar o accept aşa cum este. Sunt fericită".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest