Maria Ilioiu, protagonista unui eveniment exclusivist! Şi-a lansat o colecţie de costume de baie! VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Maria Ilioiu s-a afişat cu trupul de zeiţă la una dintre cele mai exclusiviste piscine de la marginea Capitalei. Şi nu pentru a se relaxa, ci în interes de serviciu. Cea mai focoasă ispită de la „Insula Iubirii” şi-a lansat prima colecţie de costume de baie.

"Să ştii că am lucrat ceva şi mă bucur că munca mea a dat roade. V-au plăcut costumele, pe nişte trupuri de zeiţă. Majoritatea costumelor le-am făcut eu, celelalte nu le-am făcut. Le găsesc fetele la magazinul meu. Să ştii că am preţuri foarte accesibile pentru buzunarul tuturor. Am şi scumpe pentru dive care vor să plpătească. De exemplu, acest costum este 3.900.", a declarat Maria Ilioiu, la Xtra Night Show.

Maria este o femeie norocoasă. Iubitul său, Andrei o sustine din toate punctele de vedere şi asta se vede cu ochiul liber. Chiar în urmă cu două săptămâni, cel de care este îndrăgostită făcea mărturisiri emoţionante:

"Îmi mai doresc cel puţin unul! Da, mai am unul dintr-o relaţie anterioară, dar încă unul nu poate fi decât binevenit!", a spus iubitul Mariei Ilioiu.

"Sunt o fată vitregă, cum s-ar spune.... e singura persoană în faţa căreia se ruşinează... are o slăbiciune, ca şi tăticu! Important e că adeuce bani în casă, suntem independenţo şi individualişti. Bănuiam că locuiţi împreună! Locuim şi împreună şi separat! La fiecare ceartă, ne şi despărţim penmtru că suntem foarte impulsivi. Ne despărţim 2 săptămâni, ne trec nervii şi ne împăcăm. Nu putem trăi unul fără celălalt.", a mai spus Maria Ilioiu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest