Maria Loga, povestea de viaţă care bate filmul! A avut parte de dramă, după dramă: „Mi-a furat fetele” VIDEO

 

Maria Loga are o poveste cutremurătoare! Îndrăgita interpretă de muzică populară a fost la un pas de a înnebuni, după ce de-a lungul anilor a trăit experienţe incredibile. După ce într-un singur an a avut parte de nu mai puţin 4 accidente de maşină, artista a povestit în cadrul emisiunii „Acces Direct”, multe alte cumpene pe care le-a depăşit cu greu.

Maria Loga este o femeie puternică, concluzie care poate fi trasă cu uşurinţă, după toate lucrurile prin care a trecut. A fost supusă la multe încercări în viaţă, una dintre cele mai grele fiind atunci când i-au fost răpite copilele.

"Cred că primul soţ nu m-a iubit niciodată. Au fost niște episoade foarte urâte din viața mea. Fostul soț mi-a luat fetele și le-a crescut cu amanta. Opt luni de zile eu n-am văzut-o pe cea mică. El a venit într-o seară înainte de Revelion, eu făceam salată beouf, am auzit un țipăt sfâșietor, l-am văzut pe cu una dintre fete la subraț și o individă cu altă fată. Le-a luat ca pe sacii de cartofi.(...) A avut o dispută și s-a despărțit de amantă. Atunci mi-a zis că îi pare rău și să iau fetele. Am luat copiii și m-am dus acasă la el, a venit mai târziu, a adunat toate bagajele respectivei, apoi ne-am împăcat. El nu terminase relația cu ea, era pe furiș. Am mai răbdat până în 1993, când am luat hotărârea să mă despart pentru totdeauna, erau fetele mari, asta am și așteptat. Amanta primului soț a venit în casa mea, la nunta fetei mari. Acum trec pe lângă el ca pe lângă un străin." a povestit Maria Loga, la Acces Direct.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest