Maria Marinescu, despre vacanța din Filipine: ”Săreai direct din casă în piscină”

 

Vedeta a dezvăluit că a fost la finalul anului trecut în Filipine și la recomandarea tatălui vitreg, care este ambasador în această țară.

Maria Marinescu a avut parte de o vacanță fabuloasă în Filipine, inspirată și de tatăl său vitreg care este amabasador în această țară din Asia. La sugestia acestuia a ales un resort cu totul deosebit, unde putea sări din casă direct în piscină, potrivit propriilor spuse.

”Am ales-o pentru că tatăl meu vitreg era ambasador acolo. (...) Ne-a părut rău că nu ne-am întors și cu copiii. Ne-am dus singuri, cu o gașcă de prieteni. Am ajuns în Manila, era decembrie. Mi-a plăcut enorm. (...) Ne-a dus într-o insulă. Am stat într-un resort, care avea căsuțe, multe așa, și piscine între ele. Săreai direct din casă în piscină. Era superb”, a declarat Maria Marinescu, la Vacanță de vedetă.

Acum, că Iacob a crescut, creatoarea de modă spune că-i este mult mai ușor să-și organizeze singură vacanțele. ”Acum e mult mai simplu, că nu ne mai trebuie bonă. Iacob e mare, nu mai are nevoie de nimic. E foarte matur, vrea să pară și el ca ceilalți. Mergem doar noi cu ei patru”, a mai spus ea


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest