Maria Simion, urmărită de ghinion în vacanţă: "Mi-au spart maşina!"

 
+2 click pentru
galerie

Nici nu a plecat bine în vacanţă, căci are deja parte de ghinion. Maria Simion, prezentatoarea emisiunii "Star Chef", de la Antena Stars, a avut parte de o întâmplare nefericită.

Blonda abia a plecat din ţară şi într-o benzinărie din Bratislava a avut parte de un incident total neaşteptat. Maşina Mariei Simion a fost spartă, iar hoţii i-au furat mai multe bunuri de valoare.

"Mi-am început bine călătoria, la o benzinărie din Bratislava mi-au spart maşina şi mi-au furat tot, actele, banii, absolut tot... Deci într-o benzinărie super aglomerată şi vezi Doamne supravegheată video, în 5 minute, cât am lipsit, au reuşit să-mi fure tot ce se putea, ca tot se vaită toţi străinii că românii sunt hoți! Vreau acasăăă," a scris Maria Simion, în urmă cu puţin timp pe contul său de socializare.

Prezentatoarea a simţit nevoia să împărtăşească ce i s-a întâmplat cu prietenii săi virtuali, aşa le-a povestit pe pagina ei de socializare prin ce a trecut. Rămâne de văzut dacă autorităţile îşi vor face treaba şi îi vor recupera bunurile furate.

Aflaţi mai multe detalii chiar de la Maria, urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest