Maria Speranța, cerută în căsătorie la Asia Express! Cât valorează fata Adrianei Trandafir!

 

Drumul Împăraților trece prin Iordania, acolo unde fata Adrianei Trandafir a avut parte de prima cerere de nevastă din viața ei. Cum a reacționat Lidia Buble.

 

A început o nouă etapă din ”Asia Express”, iar de această dată cele cinci echipe au ajuns în Iordania, acolo unde s-au schimbat regulile jocului, temperaturile și probele. Aceștia trebuie să supraviețuiască cu ceea ce au la îndemână.

 

Cele patru zile în Iordania se anunță mai dificile decât întreaga competiției de până acum. Echipele nu se vor mai lupta pentru imunitate ori imposibilitatea de a intra la cursa pentru ultima șansă, ci sunt nevoite să strângă cât mai multe nestemate, care să le ajute la sfârșitul aventurii din Iordania.

 

La prima etapă din Iordania, Maria Speranța a fost cerută în căsătorie la una dintre probele din competiție. Dezvăluirea a făcut-o chiar mama sa, Adriana Trandafir, care a spus și prețul oferit: 10 cămile. „Ău, înaintea mea! Sunt neagră de supărare acum”, a fost reacția instantă a lui Lidia Buble la aflarea veștii.

 

''Mi s-au oferit doar 10 cămile. Am spus că mai negociem'', a declarat Maria Speranța la Asia Express. „Pe zece nu te dăm!”, a fost categorică Irina Fodor. „De la 300 în sus”, a început licitația Lidia Buble. „Ea nu a făcut nimic, doar a stârnit invidie la Lidia, adică mi se pare paradoxal ca din etapa unu să-ți cauți bărbatul și să-l găsească Maria Speranța, care nu a venit cu niciun gând”, a comentat Cuza momentul.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest