Mariah Carey, frumoasă doar în poze? Pe copertă este păpuşă, în realitate... mătuşă!

 
+2 click pentru
galerie

Pe copertă păpuşă, în realitate... mătuşă! Mariah Carey a reuşit sa stârnească o mulţime de controverse cu coperta noului ei album. Chiar dacă nu mai are trupul de zeiţă de altă dată, în fotografia de promovare afişează forme de supermodel. De aici până la acuzaţia ca ar fi dependentă de Photoshop, a mai fost doar un pas.

A spus adio trupului de zeiţă şi a pus pe ea kilograme bune! Mariah Carey nu mai seamănă deloc cu diva din anii '90 care sucea minţile bărbaţilor. Totuşi, artista nu pare împăcată cu greutatea arătată de cântar. De pe coperta ultimului său album, zâmbește ca trasă prin inel. Nu, nu vorbim de vreo magie sau de vreun tratament miraculos care te slăbeşte peste noapte, ci despre Photoshop.

Imaginea modificată a stârnit nemulţumirea fanilor, care au sesizat diferenţele enorme între Mariah cea reală şi Mariah photoshopată din greu.

E clar! Mariah Carey nu se dezice nici ea de această "practică" de înfrumuseţare din click-uri. Pe coperta noului său material muzical, cântăreaţa apare extrem de slabă, cam pe jumătate din cât este ea de fapt. Mariah pare că duce dorul vremurilor când trupul ei arăta de milioane!

Urmăreşte materialul video de mai sus!

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest