Marian Aliuță a ales calea credinței, după ce și-a înșelat nevasta: „N-am fost ușă de biserică”

 

Fostul fotbalist susține că orice bărbat este supus greșelii, dar el a reușit astfel să se apropie de Dumnezeu.

 

Nu o singură dată Marian Aliuță a declarat că a călcat strâmb în relația cu soția sa. Însă, greșelile din tinerețe l-au ajutat pe fostul fotbalist să se apropie de Dumnezeu. Credința în divinitate a fost cea care l-a schimbat profund pe acesta, care acum nu mai are ochi pentru alte femei decât pentru soția lui.

 

În cadrul unei mărturisiri recente, Aliuță a recunoscut că a fost prins de nevastă, însă a precizat că în ciuda acestui aspect, pentru că soția lui este inteligentă, nu s-a pus vreodată problema divorțului. Fostul international român consideră că orice bărbat este supus greșelii în acest sens.

 

„Nu am fost ușă de biserică, am fost și eu prins, văzut prin ziare. Niciodată nu s-a pus problema să divorțez. Nu am vorbit, am încercat să fiu cuminte prin curte, prin casă, dar avem o relație foarte frumoasă. Ne iubim. S-a supărat când m-a văzut prin ziare, dar am o femeie inteligentă și e foarte ușor să termin cu cineva și să iei pe altul. Eu cred că orice bărbat face aceași lucru. Nu cred că există bărbat să nu greșească”, a mărturisit Marian Aliuță.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest