Marian Drăgulescu, detalii despre începutul relației cu actuala iubită: “Ea nici nu știa cine sunt”

 

Marian Drăgulescu iubește din nou și este mai fericit ca niciodată! Sportivul s-a mutat cu actuala iubită, la jumătate de an de divorțul de Corina și are gânduri serioase cu Simona. Acum, fostul concurent de la “Asia Express” a vorbit și despre cum a decurs începutul relației cu aceasta, cât și care sunt planurile lor.

Pentru Marian Drăgulescu anul 2019 nu părea că a început prea bine, din cauza divorțului de fosta soție. Dar la doar jumătate de an de separarea oficială de Corina, sportivul s-a îndrăgostit lulea de Simona, pe care își doreste să o facă mama copiilor săi.

Dacă unii ar fi crezut că întâlnirea lor nu a fost o coincidență, dat fiind că Marian Drăgulescu are un renume în industria sportivă, ei bine, potrivit spuselor lui, la prima întâlnire, Simona nici nu știa cu ce se ocupă acesta.

Mai mult de atât, gimnastul a mărturisit că între ei doi a existat din prima o chimie incredibilă, care a reușit să îi unească extrem de repede și care i-a făcut să își dorească să treacă și la nivelul următor al relației.   

”Cel mai greu este să găsești chimia aia, compatibilitatea și stabilitatea. Eu am încredere într-o persoană de la început. Mereu am avut relații deschise și acum am codul de la telefonul iubitei mele și ea pe al meu. Ea nici nu știa cine sunt, colegii de muncă i-au spus. Nu știu dacă a fost dragoste la prima vedere, dar a fost chimie. Mai vreau copii, unul, doi, poate fetițe”, a spus Marian Drăgulescu, în cadrul unei emisiuni TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest