Marian Drăgulescu vrea să se însoare cu iubita sa! A dat-o uitării definitiv pe Corina: „Ne dorim și copii”

 

Bat clopotele de nuntă în showbiz! La scurt timp după divorțul de fosta soție, Marian Drăgulescu și-a oficializat relația cu noua iubită, iar acum a aruncat o nouă bombă! Este pregătit să ajungă, din nou, la altar și să devină tată!

Marian Drăgulescu este mai fericit ca niciodată de când în viața lui a apărut Simona, femeia care îi face zilele mai frumoase. După divorțul de Corina, fosta soție, sportivul a cunoscut, din nou, dragostea și se bucură din plin de ea.

Mai mult decât atât, Marian Drăgulescu este atât de entuziasmat de relația pe care o are cu Simona, că deja este pregatit să treacă la următorul nivel cu noua iubită. Faimosul gimnast a dezvăluit că atât el, cât și Simona își doresc să se căsătorească și să devină părinți.

„Ne dorim copii. Bineînțeles că vrem să fim un cuplu și din punct de vedere legal, să ne căsătorim. Le luăm ușor, nu ne grăbește nimeni, nu ne aleargă nimeni. Important este că noi ne simțim bine”, a declarat Marian Drăgulescu într-o emisiune de televiziune.

Chiar dacă în viața lui nu a fost presărată numai cu momente fericite, printre ele numărându-se și divorțul de fosta soție, iată că acum Marian Drăgulescu se bucură din plin de ce îi oferă viața și de faptul că a cunoscut-o pe Simona.

„Viața e frumoasă și merită trăită. Cred că sportul te învață foarte bine acest lucru. Am avut și multe ratări, dar am trecut peste. Întotdeauna am încercat să-nvăț din lucrurile pe care le-am greșit și să îmbunătățesc pe viitor”, a mai spus el.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest