Marian Mexicanu, dornic să îngroape securea războiului cu Paula Lincan și cu fiica lui: „Maria nu e foarte entuziasmată”/ VIDEO

 

Marian Mexicanu pare ca își dorește să îngroape securea războiului cu Paula Lincan și cu fiica lui, dupa ce și-au aruncat vorbe grele! Potrivit artistei, fostul soț le-a contactat pentru a restabili o legătură cu micuța sa.

După o lungă perioadă de timp în care nu a vorbit cu fiica lui, Paula Lincan a dezvăluit în cadrul emisiunii de la Antena Stars că Marian Mexicanu a făcut primul pas în restabilirea unei legături cu fiica sa și a sunat-o. Potrivit spuselor artistei, se pare că cei doi au vorbit preț de câteva minute bune, însă conversația a avut loc doar la insistențele ei, dat fiind ca Maria nu voia să mai audă nimic de propriul tată.

”Nu a fost una wow, că a dat pe spate Maria când a văzut cum sună. Nici nu i-a apărut numărul, o fi zis că e cineva și răspunde, când a auzit vocea ea a vrut să închidă și eu i-am zis vorbește. Maria nu ar fi vrut să vorbească”, a spus Paula Lincan.

Iar pentru că fiica celor doi nu s-a arătat deloc entuziasmată de faptul că tatăl ei a contactat-o, conversația dintre ei a fost una scurtă, fără substrat și în cadrul căreia nu s-au spus foarte multe.

”N-am fost o discuție așa cine știe ce, el a spus dacă vrei să mă cauți eu o să ajung acasă, câteva cuvinte, a vrut să-i dea de știre, a văzut ce s-a întâmplat, a mai revenit aseară la o oră târzie cu un telefon și au discutat. Ea nu e foarte entuziasmată”, a mai spus Paula Lincan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest