Marian Râlea, dezvăluiri inedite de pe platourile de filmare ale serialului „Sacrificiul” VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Marian Râlea va fi un pion principal în serialul „Sacrificiul”, noul proiect de pe Antena 1, care va avea marea premieră pe data de 11 septembrie. Serialul va avea un scenariu original 100% bazat pe fapte reale, atât declarate istoric, cât şi povestite de cunoscuţi.

Marian Râlea a oferit un interviu, în exclusivitate, pentru Antena Stars, acolo unde a povestit care este atmosfera pe platourile de filmare ale serialului „Sacrificiul”, cât şi despre cum se simte în postura de a juca rolul primit. Totodată, actorul a vorbit şi despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru cariera sa.

„E o poveste de viaţă. Acest serial nu vrea decât să dezvăluie aceste poveşti de viaţă pe care le trăieşte, le-a trăit sau le va trăi orice om. Relu este un personaj care a plecat după pâine, şi s-a întors fără, după 5 ani. Este un om simpatic, sufletist, dar şi enervant de egoist şi încăpăţânat. Noi din ce putem aducem din sufletul nostru şi din inima noastră şi personajul se naşte. Nu ştiu dacă ne regăsim în totalitate. (...) Cred că am avut sprijin în această meserie pe care o fac, aşa că orice sacrificiu s-a transformat într-o mare bucurie. Faptul că nu avem liber de sărbători, pare un sacrificiu, dar asta ne-am dorit de fapt, să bucurăm lumea şi să îi aducem aproape de noi cu sinceritatea şi tot ce avem mai bun în interiorul nostru. Sacrificiul se transformă într-o mare bucurie.” a declarat Marian Râlea, în exclusivitate, pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest