Mariana Moculescu, declarații exclusive despre modul în care l-a schimbat pe Horia Moculescu: „S-a hrănit cu aceste energii tinere!”

 

Bruneta susține că și-a pus amprenta asupra destinului fostului soț, reușind să mențină spiritul tânăr al acestuia.

 

Horia Moculescu, chiar dacă a ajuns la 85 de ani, nu s-a retras încă din activitate. Longevitatea artistică a pianistului surprinde, dar fosta sa soție, Mariana Moculescu are o serie de explicații cu privire la aceasta. Ea apreciază că l-a influențat în mod pozitiv pe artist, oferindu-i acestuia hormoni tineri. Mariana Moculescu susține că i-a dat din tinerețea ei fostului soț Horia Moculescu, care este cu 30 de ani mai în vârstă. Potrivit brunetei, energia ei tânără l-ar fi făcut pe pianist să-și schimbe stilul vestimentar, tunsoarea și atitudinea, pe parcursul căsniciei lor

 

Se transmit hormonii tineri, energia tânără către cel vârstnic. În cazul meu așa a fost, s-a hrănit cu toată această energie. Eu când l-am preluat de la cea de-a treia soție, el era mai clasic. Se îmbrăca clasic. altfel, nu îmi plăcea. Era foarte bătrânicios deja. Își arăta vârsta. După ce m-a cunoscut pe mine, a început să-și schimbe stilul de îmbrăcăminte, a început să-și schimbe tunsoarea”, a spus Mariana Moculescu, la Antena Stars.

 

Bruneta apreciază acum că Horia Moculescu încă mai trage seva tinereții, nu de la ea, ci de la fiica pe care o au cei doi: „Horia a avut parte de toată energia mea tânără și are parte de energia tânără a copilului meu. Uneori ne hrănim puternic cu energiile din jurul nostru, suntem niște vampiri. Păcat că viața trece și îmbătrânim”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest