Mariana Moculescu își caută jumătatea pe internet. „Pun poze în care sunt foarte sexy!”

 

Fosta soție a lui Horia Moculescu și-a făcut planul pe 2022: vrea să se însoare cu un bărbat găsit pe aplicațiile de dating online.

 

Mariana Moculescu a început anul singură,, dar face tot ce-i stă în puteri să-și găsească alesul inimii cât mai repede cu putință. După divorțul de Horia Moculescu, bruneta nu a avut prea mare noroc în iubire, însă acum e sigură că-și va găsi jumătatea. Ea a făcut noi dezvăluiri la Antena Stars despre planurile pe care le are în viitorul apropiat. Ex-soția lui Horia Moculescu a luat cu asalt site-urile de matrimonial, unde s-a înscris în căutarea partenerului potrivit.

 

''Unul dintre planurile mele pe anul 2022 este să îmi întâlnesc jumătatea, care să îmi fie și cel mai bun prieten din viață, să-mi înțeleagă toate neajunsurile și, de asemenea, să-mi aprobe calitățile și să ne iubim ca doi nebuni. Mi-aș dori să întâlnesc pe aplicațiile astea care sunt pe Internet o persoană care să mă tolereze și să mă accepte cu trecutul meu și cu prezentul și viitorul. Eu am trecut prin atâtea prin viață și chiar dacă nu l-am întâlnit pe Internet, și l-am întâlnit în realitate, era cu totul altfel în realitate. Oamenii sunt imprevizibili'', a declarat Mariana Moculescu la Antena Stars.

 

Vedeta se pregătește intens pentru noua relație. Și-a selectat atentă pozele pe care le-a urcat pe aplicații, să fie cât mai atrăgătoare, în plus a început să facă sport și să țină un regim alimentar. Toate aceste eforturi nu sunt pentru o relație pasageră, întrucât Mariana Moculescu e decisă să-l ducă pe alesul de pe internet în fața altarului.

 

„M-au abordat destui bărbați pe aplicații. Eu pun poze în care sunt foarte sexy. Nu pun poze naturale, puțin așa retușate, că există posibilitate. Sigur că m-am apucat și de sport, fac aerobic. Am grijă și cu mâncarea. Mă pregătesc intens ca să-mi găsesc jumătatea Vreau să-l întâlnesc pe prietenul meu cel mai bun, care să-mi devină și soț. Mă gândesc la căsătorie, pentru că trebuie să tind la maxim. Trebuie să cer lui Dumnezeu, că dacă nu cer, nu mi se va da. La bărbați străini nu m-aș gândi, după ce am trecut cu italianul. Deocamdată nu socializez intens cu nimeni, dar recunosc că mi-au atras atenția câțiva domni”, a spus bruneta.

 

Ce calități trebuie să aibă viitorul partener? Păi să vedem ce-a impresionat-o pe brunetă la Horia Moculescu, potrivit propriilor dezvăluiri într-o emisiune recentă. ,,Felul lui m-a făcut să mă îndrăgostesc de el, pentru că este un bărbat cu șarm. Avea 48 de ani când l-am cunoscut, iar eu 18. Era foarte romantic, venea la întâlniri cu flori, cu buchete mari de liliac în luna ianuarie. Mă aștepta în gară cu buchete imense de trandafiri. Îmi cumpăra cadouri care pentru mine, copil fiind, lucrurile respective mă înebuneau. Erau lucruri micuțe din tari străine, care ma fascinau în acea perioadă a comunismului”, a spus Mariana Moculescu pentru Antena Stars, cu câteva zile în urmă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest