Mariana Moculescu, la un pas de moarte, din cauza unui accident rutier: „Ne-a derapat mașina în prăpastie. A fost groaznic!”

 

Mariana Moculescu a fost la un pas de moarte, din cauza unui accident rutier care ar fi putut fi fatal! Bruneta ne-a descris cu lux de amănunte episodul halucinant!

Ce trebuia să fie o zi relaxanta la munte, s-a transformat rapid într-un moment pe care ar vrea să îl dea uitării. Mariana Moculescu a dezvăluit că a fost la un pas de moarte, după ce ea și șoferul au mers o bucată mare de timp pe o porțiune de drum cu gheață.

Pentru că au stat la povești, nici Mariana Moculescu, nici soferul care se afla la volan, nu au conștientizat că au urcat o bucată de drum alunecoasă, până când autoturismul nu a început să dea cu spatele. Din fericire, autoturismul s-a oprit într-o groapă, altfel cei doi ar fi sfârșit într-o prăpastie.

„Povestea era atât de frumoasă când eram în mașină, încât noi intrasem pe serpentina cu gheață, vreo câțiva km. Deodată mașina s-a oprit că nu mai putea să urce. El a făcut toate demersurile, dar bine că mașina s-a oprit într-o groapă. Ne-am speriat și am vorbit la 112 , ne-a trimis jandarmeria montană.

A fost înfricoșător, să vezi că îți derapează mașina în prăpastie nu e ok. când ne-am întors, Cătălin spunea că nu înțelegea cum am putut să mergem atât pe zăpada înghețată.”, ne-a spus Mariana Moculescu, în exclusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest