Mariana Moculescu nu s-a mai putut abține când a văzut bunătățile din Târgul de Crăciun: „Este atât de apetisant!”

 

Vedeta nu a mai ținut cont de diete și a dat iama în preparatele din Târgul de Crăciun. Care au fost mâncărurile care au făcut-o pe fosta soție a lui Horia Moculescu să uite de grija pentru siluetă.

 

Marea majoritate a femeilor se protejează în preajma sărbătorilor de iarnă să nu le încheie cu prea multe kilograme în plus. Însă, câteodată ispita este irezistibilă. Asta I s-a întâmplat și Marianei Moculescu, atunci când a trecut prin Târgul de Crăciun din Drumul Taberei.

 

Toate mirosurile, precum și aspectul preparatelor au făcut-o pe vedetă să uite de grija pentru siluetă și să se înfrupte din bunătăți. Prima dorință a celebrei brunete a fost să mănânce pomana porcului. După ce s-a delectat cu pomana porcului, mici și cârnați, Mariana Moculescu a dat o fugă și la borcanul cu murături.

 

,,Îmi place absolut tot ce am văzut aici. Este atât de apetisant, doar că te uiți și îți dorești să ajungi aici și sa comanzi", a declarat Mariana Moculescu pentru Antena Stars.

 

În urma cu câteva luni, după 5 ani petrecuți în Italia, Mariana Moculescu a revenit în România și a declarat că are planuri mari de viitor. La 53 de ani, fosta soție a compozitorului Horia Moculescu lucrează la o agenție imobiliară și locuiește aproape de casa în care stau fostul soț și fiica lor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest