Mariana Moculescu, o nouă dezamăgire! „Este unul dintre cele mai dureroase sentimente!”

 

Fosta soție a lui Horia Moculescu a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars dezamăgirea pe care a trăit-o din cauza unui prieten din Statele Unite.

 

Mariana Moculescu nu s-a simțit trădată numai în iubire, ci recent și în prietenie. A povestit în exclusivitate la Antena Stars ce a pățit în relația cu o persoană pe care o considera foarte apropiată. Trădarea prieteniei este, în opinia vedetei, un sentiment groaznic. „Este poate unul dintre cele mai dureroase sentimente pe care le trăiește un om pe acest pământ. Respingerea, abandonul, deoarece fiecare ne dorim să aparținem cuiva și să avem un prieten, doi, trei în viața noastră pe care să ne putem baza”, a spus Mariana Moculescu.

 

Fără a-i da numele persoanei respective, Mariana Moculescu a dezvăluit că individul care i-a trădat prietenia locuiește în Statele Unite: „Această persoană despre care spun că m-a trădat, a intrat în casa mea pe vremea când eram căsătorită cu fostul meu soț, cu Horia Moculescu, a participat la câteva petreceri, a mâncat, s-a distrat. Când a plecat de la mine și s-a stabilit în SUA mi-a spus că orice s-ar întâmpla va fi alături de mine și că o să păstrăm legătura. Ieri, mânca un sandviș în piscina lui și a uitat complet totul, mai mult decât atât, îmi vorbea destul de urât, în sensul că a vrut să zică ceva și despre relația nefericită cu fiica mea. Era foarte arogant”.

 

Mariana Moculescu s-a certat cu prietenul respectiv ca urmare a unei discuții referitoare la copii: „El este cuplat cu un chirurg și au adoptat un copil de etnie romă, român, dar născut în Canada. M-am enervat pe el și i-am spus că nu-mi place alegerea făcută pentru acest copil, iar atunci a vrut să zică ceva foarte urât despre Nidia și despre tatăl ei. Mi-am dat seama că atunci când venea la petreceri, de fapt, mă invidia”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest