Mariana Moculescu, propuneri indecente din partea unui admirator: „Mi-a cerut să fac anumite chestii pentru bani!”

 

În exclusivitate la Antena Stars, vedeta a povestit că este hărțuită de mai bine de un an. Ce decizie a luat aceasta după insistențele bărbatului.

 

Mariana Moculescu a uimit pe toată lumea după ce a declarat la Antena Stars că de mai bine de un an trăiește sub teroare. Un bărbat o hărțuiește permanent, cerându-i să facă o serie de lucruri contra cost. Respectivul individ o abordează fie pe rețelele de socializare, fie direct telefonic, făcându-i numeroase propuneri indecente. Vedeta este sunată constant de un individ care își dorește să o plătească pentru a se dezbrăca în fața lui. Mai mult decât atât, nu doar că vrea să o vadă goală, ci individul care o hărțuiește vrea inclusiv să se întâlnească cu ea și să petreacă împreună mai multe nopți, totul fiind contra cost.


"A făcut rost de numărul meu de telefon. Mă suna de un an de zile, a inceput sa imi trimită mesaje pe facebook sa fac diferite chestii si promitea ca imi trimite banii pe diferite conturi. L-am refuzat, i-am zis ca merg la politie, s-a oprit o perioada, l-am injurat , m-am luat de mama lui. Părerea mea este că sigur mai face și altor doamne asa ceva. Mă sună pe sute de numere de telefon din minut in minut. Cred ca are un sistem foarte bine pus la punct. Mă sună insistent de dimineata pana seara. Mi-a propus in diverse dati sa ma vada goală pentru bani, si multe alte chestii, să petrecem nopți împreună. (...)", a declarat Mariana Moculescu la Antena Stars.

 

Recent, tot la Antena Stars, fosta soție a lui Horia Moculescu și-a prezentat planurile pentru anul în curs. Ea a luat cu asalt site-urile de matrimoniale, unde s-a înscris în căutarea partenerului potrivit. ''Unul dintre planurile mele pe anul 2022 este să îmi întâlnesc jumătatea, care să îmi fie și cel mai bun prieten din viață, să-mi înțeleagă toate neajunsurile și, de asemenea, să-mi aprobe calitățile și să ne iubim ca doi nebuni. Mi-aș dori să întâlnesc pe aplicațiile astea care sunt pe Internet o persoană care să mă tolereze și să mă accepte cu trecutul meu și cu prezentul și viitorul. Eu am trecut prin atâtea prin viață și chiar dacă nu l-am întâlnit pe Internet, și l-am întâlnit în realitate, era cu totul altfel în realitate. Oamenii sunt imprevizibili'', declara Mariana Moculescu, la începutul anului, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest