Mariana Moculescu s-a pus la adăpost dacă se iau gazele și curentul: „Mi-am pus la încărcat o lampă”

 

Fosta soție a lui Horia Moculescu se așteaptă la o criză majoră. Așa că și-a luat măsuri de precauție pe care le-a prezentat în exclusivitate la Antena Stars.

 

Mariana Moculescu se așteaptă la o perioadă teribilă, care va afecta profund România. Precaută din fire, bruneta și-a luat o serie de măsuri pentru ca marea criză pe care o preconizează să o prindă pregătită. În exclusivitate la Antena Stars, vedeta a spus că se așteaptă la o cădere energetică totală, urmată de mișcări sociale.

 

„Vin aceste timpuri care pe mine mă pun pe gânduri. Va fi foarte greu în anul care vine, în anul următor. Va fi foarte greu pentru omenire și pentru români. Chiar astăzi am citit o știre oficială că încep câteva zile de blackout, adică lipsă de gaze și de curent electric. Eu deja mi-am pus la încărcat o lampă pe bază de încărcare solară. Am lumânări să-mi pot face un ceai, o cafea”, a mărturisit fosta soție a lui Horia Moculescu în exclusivitate la Antena Stars.

 

Femeia este pregătită să reziste blocată în casă, cumpărându-și apă atât pentru hidratare, cât și pentru toaletă, cât și spray-uri paralizante în cazul în care va fi, cumva, atacată: „Am cumpărat dintr-un supermarket apă la butoaie, ca să am să folosesc la baie, la closet, la vase. Și astăzi am pus o mulțime de butoaie cu apă, după ce am citit știrea asta cu blackout-ul. Mi-am cumpărat sprayuri paralizante, căci este posibil să fie lumea speriată, să iasă pe stradă, vor fi mulți oameni agresivi, probabil. Mi-am cumpărat de pe un site de armată scule speciale pentru o minimă apărare. Sunt blindată din punctul ăsta de vedere”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest