Mariana Moculescu și-a găsit bărbatul visurilor! „Aș vrea să primesc de la el un plic cu bani!”

 

Fosta soție a lui Horia Moculescu a dat lovitura în viața persoană: a găsit un afacerist plin de bani.

 

Bruneta a scăpat de singurătate. Și nu oricum, a dat peste un bărbat full de bani, cu o avere impresionantă. Ea a dezvăluit în exclusivitate la Antena Stars că noul partener este un om de afaceri româno-venezuelean pe care-l cheamă Claudiu și este apropiat de vârsta ei. Timp de doi ani, fosta soție a lui Horia Moculescu a stat singură, după ce a pus punct relației cu italianul cu care a conviețuit în Peninsulă.

 

Relația cu noul iubit a avansat repede, după cum a povestit Mariana Moculescu la Antena Stars: „De doi ani de zile m-am despărțit de italian și am mai întâlnit bărbați, nu pot să neg, dar acum câteva zile mi-a apărut un tip în jurul vârstei mele. Prin intermediul unei prietene l-am cunoscut. Discutând așa, una alta, la final ne-am despărțit cu pupici, bezele. După am început să mă gândesc foarte mult la el. (...) Și i-am spus chestia asta după mai multe zile, într-un anumit context pe WhatsApp, și mi-a zis ”nu te cred, babe”. (...) Acea scânteie a avut loc. Mi-a rămas în minte, chestie care nu se întâmplă. Am început să mă gândesc la el și să mă atragă. Foarte greu mă atrage pe mine un bărbat, pentru că am cunoscut la viața foarte mulți bărbați și e greu să mă mai atragă un bărbat”.

 

Bruneta susține că noua ei cucerire are afaceri și reședințe pe trei continente. Ea spună că partenerul ei nu a muncit prea tare pentru a deveni bogat, ci are moșteniri de la părinți: „Este jumătate român după mamă și jumătate este venezuelan. Are afaceri în Mexic și locuințe, și în mai multe țări, și în Franța, și prin Africa, am înțeles. Este o persoană cu foarte mulți bani de pe vremea lui Ceaușescu, din familie bogată, deci nu s-a străduit el. Iată! Să învățăm! Una este să faci bani prin tine însuți, muncind și devenind bogat, și alta este să te trezești într-o familie bogată. De fapt, se repetă istoria în cazul meu, pentru că eu l-am cunoscut pe italian tot așa, cu 18 case moștenite de la taică-su și maică-sa. Doamne, ce bine e să fii așa!”.

 

Mariana Moculescu și-a făcut toate planurile și calculele și știe cu exactitate ce-și dorește de la Claudiu, recunoscând fără perdea care ar fi cadoul ideal pentru ea din partea bărbatului: „Aș vrea să fiu cu el și aș vrea să primesc și un cadou - ăsta e limbajul iubirii la mine, cadourile- (...) și să mănânc ceva foarte bun, care să-mi placă și să-mi priască, și să beau ceva foarte bun. (...) Aș vrea să primesc de la el un plic cu bani”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest