Mariana Roşca rupe tăcerea! Adevărul despre relaţia cu Irinel Columbeanu

 
+2 click pentru
galerie

Întâlnire de gradul 0 în showbizul românesc! Irinel Columbeanu si Mariana Roşca, cea cu care afaceristul a avut o idilă presărată cu dezvăluiri fierbinți, s-au întâlnit la un eveniment monden. Cum au reacţionat când au dat nas în nas, aflăm chiar de la ea.

De-a lungul timpului, pe tema amantlâcului dintre Irinel Columbeanu și Mariana Roșca s-au scris sute de articole, insa care e de fapt povestea reala ne spune chiar personajul principal al povestii, Mariana Rosca.  Dupa mult timp in care acestia nu s-au mai vazut, inevitabilul s-a produs.

"Am mers la el şi ne-am salutat. Este normal să ne salutăm. Nu eu am fost motivul divorţului de Monica, acolo au fost alte treburi", a spus Mariana Roşca la Antena Stars.

Se pare ca Irinel Columbeanu ar fi avut aceasta atitudine distanta fata de Mariana Rosca, pentru ca aceasta  ar fi  respins avansurile pe care acesta i le-ar fi facut in urma cu ceva timp.  Si daca multi s-a intrebat daca ea a reprezentat unul din motivele divortului dintre Irinel si Monica, focoasa blonda  are o pozitie vehementa.

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest