Mariana Roşca trăieşte în lux! Blonda îşi permite extravaganţe

 

Mariana Roşca este pe cai mari! Blonda a avut de câştigat din urma scandalului cu Cristea, care i-a adus apariţii tv ce au fost remunerate cu sume consistente. Astfel, vedeta a putut să îşi cumpere un bolid de lux cu care se plimbă mândră acum pe străzile Capitalei

Fosta "blondă a lui Iri" şi-a cumpărat o maşină nouă cu care se mândreşte de mama focului. Mariana Roşca a fost văzută zilele trecute la volanul unui automobil care are valoarea unui apartament cu două camere. Deh, obrazul subţire cu cheltuială se ţine.

Blonda s-a umplut de bani după apariţiile tv. În urmă cu o lună de zile, Mariana a făcut dezvăluiri incendiare din viaţa intimă cu fotbalistul Adrian Cristea. Acestea i-au adus multe oferte din partea televiziunilor, iar blonda îşi permite acum orice lux.

Marianei Roşca i-a plăcut luxul dintotdeauna. Blonda s-a lipit de bărbaţi celebri şi cu bani. După o relaţie de câţiva ani cu un libanez extrem de bine dotat financiar, blonda a pus ochii pe bărbaţii din showbizul românesc. Iri şi Adrian Cristea se numără printre cuceririle ei.

Mariana dacă te mai străduieşti puţin, mai işti un scandal, şi trăieşti în continuare pe picior mare!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest