Marie Janette, mărturisiri tulburătoare: ”Omul care m-a ținut de mână și mi-a dat drumul în prăpastie”

 

Fosta concurentă de la iUmor a vorbit deschis, fără perdea, despre dramele prin care a trecut în urmă cu câțiva ani.

 

Încă din 2017, Marie Janette a avut probleme serioase de sănătate. Ea a avut un chist într-o zonă sensibilă, drept urmare a făcut mai multe intervenții chirurgicale. Sătulă de tot ceea ce i se întâmplă, ea a vrut să-și pună capăt vieții, la începutul pandemiei de Covid 19.

”Eu nu am făcut asta. Pentru că nu am făcut asta s-au întâmplat multe lucruri și aici intervine relația care s-a suprapus cu o problemă medicală. Am fost un om sănătos până în 2017, când într-o dimineață m-am trezit cu un banal chist într-o zonă unde nimeni nu și-ar dori. Acest chist bartholin mi-a schimbat cu totul existența, deși trebuia să fie ușor de rezolvat. Prima operație a dus la 6 operații și 6 ani de chin, depresie și o tentativă de suicid.

Nu mai gândeam. Nu auzeam, nu gândeam. Doar eram teleghidată. Erau îngerii mei care încercau să mă ajute. Asta a fost 4 februarie 2020. Nu mai aveam dureri, aveam o jenă. cu câțiva ani înainte mă rugam să nu mă mai trezesc”, a spus Marie Janette.

 

Totodată, fosta concurentă de la iUmor a vorbit și despre o relație toxică din trecut: ”4 februarie 2020. Ziua în care m-am sinucis. Bineînțeles că nu am reușit și mă bucur că nu am reușit și mă bucur din tot sufletul meu. Viața mi-a arătat că rezolvarea poți să o găsești în locul în care te-ai îmbolnăvit, deși nu credeam că e posibil. E mai greu decât credeam că o să fie, nu credeam că o să-mi tremure mâna sau să simt un nod în gât de la fiecare cuvânt pe care l-am spus.

Relația toxică a fost o relație karmică, a fost visul și coșmarul meu, a fost raiul și iadul, a fost omul care m-a ținut de mână și mi-a dat drumul în prăpastie. A fost un om care, pe de o parte pot să-i mulțumesc, iar de pe o parte să-i spun că îl iert pentru tot răul pe care mi l-a făcut, deși nu și-a cerut niciodată iertare și nici nu trebuie”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest