Marina Voica, măsuri drastice ca să nu se infecteze cu coronavirus: „Îmi pun în nas vaselină medicinală”

 

Marina Voica a luat măsuri drastice ca să nu se infecteze cu noul coronavirus. Artista în vârstă de 84 de ani se află în categoria persoanelor vulnerabile, astfel că apelează la fel și fel de trucuri pentru a se proteja.

Marina Voica trăiește singură de mai bine de 15 ani la Breaza, astfel că și-a făcut un plan de bătaie pentru a trece cu bine peste pandemia de coronavirus. Celebra artistă a dezvăluit, în urmă cu puțin timp, că a fost lăsată la ananghie atât de cei care se numeau prietenii ei, cât și de oamenii de la Primăria Breaza, care au numit-o cetățean de onoare.

De teama de a nu se infecta cu noul coronavirus care i-ar putea fi fatal din cauza problemelor de sănătate pe care le are, Marina Voica a luat măsuri drastice pentru a se proteja, printre ele alându-se și câteva „trucuri” băbești pe care le știa de la fratele său.

“De o viaţă întreagă mi-e frică de gripele astea. Ştiu ce trebuie să fac. Ultima dată când am avut o gripă puternică m-am sfătuit cu fratele meu, cum fac dintotdeauna, şi el m-a învăţat să-mi pun în nas vaselină medicinală, de la farmacie, pe post de filtru, ca să oprească microbii. Aşa fac mereu înainte să ies din casă, iar la întoarcere mă spăl cu săpun. Trebuie să ne îngrijim, infectarea este un loz în plic. E foarte grav. Virusurile pot suferi mutări anul viitor sau cine ştie când”, a declarat Marina Voica pentru click.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest