Marinela Chelaru dezvăluie primele impresii după ce a chemat salvarea acasă: interzis la alimente care o făceau fericită

 

Actrița Marinela Chelaru a făcut primele declarații în exclusivitate pentru Antena Stars de pe patul de spital, unde se află internată de o săptămână. În urma unor investigații amănunțite, medicii i-au impus mai multe restricții în ceea ce privește consumul de alimente și băuturi. Chiar dacă este o fumătoare înrăită și o mare iubitoare de cafea, acum vedeta nu mai are voie să consume niciunul dintre acestea, precum și alimente pe bază de grăsimi sau care conțin sare.

 

Nu mai am voie sub nicio formă să fumez, să beau cafea, care era plăcerea mea. Alcool nu prea beau, nu m-a pasionat niciodată. Am vrut să beau când au murit ai mei, că cică uiți. Aiurea, asta nu uiți nicioadata. Trebuie să stau cuminte, fără sare, fără grăsimi, fără prăjeli. Dar să știi că nu am făcut abuz în general, fiind organismul meu mai sensibil. S-a sensibilizat organismul după operația la inimă.”, a dezvăluit cunoscuta actriță.

 

Actrița a fost supusă unor investigații medicale, inclusiv unui RMN, iar medicii i-au interzis să facă excese și să aibă grijă de sănătatea sa la o anumită vârstă. Marinela a explicat că, deși nu a mai avut anevrism până acum, acum se confruntă cu mai multe boli care s-au adunat una peste alta și a făcut un apel la toți cei care ajung la o anumită vârstă să aibă grijă de sănătatea lor și să țină un regim alimentar sănătos.

 

Mi-au făcut investigații, normal. Acum trebuie să îmi facă interpretările rezultatelor la analize. M-au făcut RMN. Nu am mai avut anevrism până acum, dar sunt multe boli care s-au adunat una pe asta, bătrânețea, aia este. Trebuie să ai grijă de ține la o anumită vârstă. Să ții regim, să nu faci excese.”, a declarat Marinela Chelaru, în exclusivitate, pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest